top of page

Verzenden & retourneren

Verzending

Op dit moment kan je bestelling alleen in Nederland en België geleverd worden. Je bestelling wordt, mits anders aangegeven, binnen 3 werkdagen verzonden.

De bestelling wordt verzonden in een envelop of (brievenbus)pakketje, de producten die jij als klant besteld zullen met zorg verpakt en verzonden worden, zodat ze beschermd zijn tegen waterschade en/of stoten. 

 

Verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van de bestelling. De verzendkosten beginnen bij €2,50 voor een envelop zonder Track & Trace. Ook kun je kiezen voor verzending met Track & Trace, hiervoor zijn de kosten €4,50. Lokale levering in Bodegraven is €1,00. Ook is het mogelijk om jouw bestelling op te halen in Bodegraven (Horstlaan 26). Voor bestellingen in België hangen de verzendkosten ook af van het gewicht, deze beginnen bij €5,95.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL.

 

Betaalmogelijkheden

– Ideal

Retourneren

Uiteraard hoop ik dat je bestelling helemaal naar tevredenheid is, maar mocht dat toch niet het geval zijn dan zoek ik samen met jou naar een oplossing. Neem in dit geval binnen 14 dagen contact met mij op door een e-mail te sturen naar info@artbymeer.nl

Goed om te weten: de verzendkosten bij een retourzending zijn voor de koper.

 

Voor vragen en/of opmerkingen kan je een e-mail sturen naar info@artbymeer.nl. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

bottom of page