top of page
MerelOudijk

"Als ik aan het tekenen ben, zit ik helemaal in m'n eigen wereldje. Ik wil anderen en mezelf graag blijven verwonderen met wat ik maak"

- Merel

ArtbyMeer-Merel

Over Art by Meer

Ik ben Merel Oudijk, een 19 jarige creatieveling. Ik hou van tekenen, schilderen de natuur en eigenlijk alles wat je creatief kunt noemen. Creëren en bezig zijn met mijn handen, dat is mijn passie en daar werk ik dan ook met veel plezier en liefde aan. Ik neem de tijd om niet alleen een tekening te maken, maar vooral een beeld met een verhaal vast te leggen. Ik teken en schilder mensen, dieren en de natuur, waar ik al heel veel mensen blij mee heb kunnen maken, en misschien jou ook wel.

Vlinder

In opdracht

Ik bied verschillende mogelijkheden voor opdrachten. Van een persoonlijk portret van een dierbare of huisdier, tot een artiest geschilderd op een LP. Ook heb ik een geboortekaartje, kaartjes voor bedrijven en de cover van een boek mogen maken.

Genoeg opties dus! Enthousiast geworden? Op deze pagina vind je meer informatie.

Een mooi, persoonlijk en uniek cadeau, om een herinnering vast te leggen of een mooi werk voor aan de muur.

Meer van mijn werk zien?

Neem een kijkje bij mijn portfolio.

vlinders

Wat klanten zeggen:

Dank voor de prachtige kaarten en wat is het fantastisch ingepakt. Echt een cadeautje om te krijgen. Voelt dan zo fijn om zulke mooie, met liefde gemaakte kaarten, te versturen aan iemand.

- Jessica

Ik ben heel tevreden! Wat een belevenis is het uitpakken alleen al. Ik ga deze tas met veel plezier gebruiken.

- Rens

Wat een prachtige kaarten en het natuurlijke papier waar ze op gedrukt zijn maken ze echt af!Daar kan ik weer een hele hoop mensen blij mee maken.

- Eshter

Ik ben supertevreden met mijn bestelling. Heel blij elke keer als ik iemand een kaartje stuur - en superreacties van de ontvangers!

- Janine

vlinders

Webshop

In de shop vind je allerlei leuke spulletjes. Van kaartjes en stickers tot tasjes en meer.

Allemaal met handgemaakte illustraties. Elke bestelling wordt met zorg en liefde ingepakt.