top of page

Acerca de

Een tekening laten maken door Merel

Een getekend portret is een mooi, persoonlijk en uniek cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, huwelijk, jubileum of een mooi geschenk ter nagedachtenis aan een dierbare. Ook kan het een leuk verwen cadeau zijn voor jezelf of je kinderen.

"Elke tekening die ik maak, maak ik met zorg, geduld en liefde"

Ik neem je mee achter de schermen tijdens het maken van jouw portret/opdracht. Regelmatig stuur ik foto's van het proces. Van een leeg papier, tot het uiteindelijke kunstwerk. Een tekening is zoveel meer dan een iets (na)maken, het is ook het gevoel vastleggen met potlood of verf, en dat vind ik dan ook belangrijk tijdens het proces.

Categorieën

Zo ziet een filmpje van het proces eruit als de opdracht is afgerond

Prijzen

De prijzen zijn volledig afhankelijk van verschillende factoren zoals formaat, aantal personen/dieren, soort opdracht etc. Voor meer informatie of een beter beeld van de prijzen kun je het beste kijken op de pagina met meer informatie per mogelijkheid. Verder kun je altijd vrijblijvend een mailtje sturen naar info@artbymeer.nl.

Hoe ik te werk ga

Ik werk aan de hand van één foto of meerdere foto's. Hiervoor heb ik duidelijke, scherpe foto's nodig. We bespreken voordat ik aan de opdracht begin, het formaat, jouw wensen en de prijs. Zodra dit akkoord is betaal je bij de start van de opdracht 50% van de prijs. Het resterende bedrag betaal je wanneer de opdracht is afgerond en alles naar wens is. Tijdens het proces hou ik je regelmatig op de hoogte door middel van foto's. Je kunt hier dan ook in meedenken en delen of je opmerkingen hebt. Bij afronding van de opdracht kijken we of alles is zoals je zou willen. Zo ja, dan kunnen we een afspraak maken over het ophalen of verzenden van de tekening. Bij voorkeur wordt deze opgehaald, zo loop je het minste risico op eventuele schade bij het overdragen.

Mogelijkheden

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, vragen en/of opmerkingen

Samen kijken we wat ik voor jou kan betekenen

Bedankt voor je bericht, je ontvangt zo snel mogelijk een antwoord via de mail. (check ook je spam/ongewenste mail, daar komt het helaas wel eens tussen)

Merel met voorbeeld tekening
bottom of page