top of page

Acerca de

Een tekening laten maken door Merel

Een getekend portret is een mooi, persoonlijk en uniek cadeau voor een verjaardag, huwelijk, jubileum of een mooi geschenk ter nagedachtenis aan een dierbare. Ook kan het een leuk verwen cadeau zijn voor jezelf of je kinderen.

Elke tekening die ik maak, maak ik met zorg, geduld en liefde. Ik neem je mee achter de schermen tijdens het maken van jouw portret. Ik leg (bijna) het hele proces vast op camera. Regelmatig stuur ik foto's van het proces. Van een leeg papier, tot het uiteindelijke kunstwerk. Zodra de opdracht afgerond is, krijgt je een gemonteerd filmpje van het gehele proces. En de tekening wordt met of zonder lijst, altijd leuk ingepakt.

Categorieën

Zo ziet een filmpje van het proces eruit als de opdracht is afgerond

Prijzen

De prijzen zijn afhankelijk van het formaat van de tekening, het aantal personen, de eventuele achtergrond, de materialen en eventuele lijst. Voor meer informatie over de prijs kun je kijken op de pagina's met meer info of neem vrijblijvend contact op via info@artbymeer.nl

Hoe ik te werk ga

Ik werk aan de hand van één foto of meerdere foto's. Hiervoor heb ik duidelijke, scherpe foto's nodig. We bespreken voordat ik aan de opdracht begin, het formaat, uw wensen en de prijs. Zodra dit akkoord is betaal je bij de start van het portret 30% van de prijs. Het resterende bedrag betaal je wanneer de opdracht is afgerond en alles naar wens is. Tijdens het proces hou ik je regelmatig op de hoogte door middel van foto's. Je kunt hier dan ook in meedenken en delen of je opmerkingen hebt. Bij afronding van de opdracht kijken we of alles is zoals je zou willen. Zo ja, dan kunnen we een afspraak maken over het ophalen of verzenden van de tekening. Bij voorkeur wordt deze opgehaald, zo loop je het minste risico op eventuele schade bij het overdragen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, vragen en/of opmerkingen

Samen kijken we wat ik voor jou kan betekenen

Bedankt voor je bericht. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Onderwerp-min_edited.png
bottom of page