top of page

Acerca de

tempImageMSBPH0_edited.jpg

Een plaat laten beschilderen door Merel

Een beschilderde plaat met een portret is een mooi, persoonlijk en uniek cadeau voor een verjaardag, huwelijk of andere gelegenheden. Een plaat kan beschilderd worden van een persoonlijke foto, een artiest, logo of andere ideeën zijn altijd welkom.

Elke plaat die ik maak, maak ik met zorg, geduld en liefde. Ik neem je mee achter de schermen tijdens het maken van jouw plaat. Regelmatig stuur ik foto's van het proces. Van een lege lp, tot het uiteindelijke kunstwerk. De plaat wordt altijd leuk ingepakt.

Hoe ik te werk ga

Ik werk aan de hand van één foto (maar een samenvoeging van meerdere foto's is ook een mogelijkheid), je mag een eigen foto sturen, of eentje van internet van bijvoorbeeld een artiest. Hiervoor heb ik een duidelijke, scherpe foto nodig. Voordat ik aan de opdracht begin maak ik geheel vrijblijvend een digitaal voorbeeld. Zo kun je alvast een beetje zien hoe het ongeveer gaat worden. Zodra dit akkoord is betaal je bij de start van de plaat de hele prijs. Tijdens het proces hou ik je regelmatig op de hoogte door middel van foto's. Je kunt hier dan ook in meedenken en delen of je opmerkingen hebt. Bij afronding van de opdracht kijken we of alles is zoals je zou willen. Zo ja, dan kunnen we een afspraak maken over het ophalen of verzenden van de plaat. Bij voorkeur wordt deze opgehaald, zo loop je het minste risico op eventuele schade bij het overdragen.

Dit krijg je:

Belangrijk

  • Vrijblijvend een digitaal voorbeeld

  • Uiteraard de plaat zelf

  • Regelmatig foto's van het proces

  • De plaat wordt leuk ingepakt

  • De plaat die voor jou maak, gebruik ik in principe ook voor mijn website/portfolio of sociale media. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan hoor ik dat graag.

foto LP

De afbeelding zelf

Voorbeeld LP

Het digitale voorbeeld

uiteindelijke LP

De geschilderde versie

Extra infomatie

Levertijd

Het proces van een plaat voorbereiden, maken, inpakken en ophalen, duurt gemiddeld 1-3 weken. Afhankelijk van de details van de plaat kan dit soms langer zijn. Er is momenteel wel een wachttijd ivm openstaande opdrachten. Dus voor meer informatie of vragen over de levertijd kunt je contact met mij opnemen via info@artbymeer.nl

Maar heb je de plaat voor een bepaalde datum nodig? Neem dan tijdig contact met mij op. Dan zal ik kijken wat ik voor jou kan beteken en of dit mogelijk/haalbaar is. Ik neem, als daar tijd en ruimte voor is, ook spoed opdrachten aan.

Prijzen

De prijs voor een plaat is een kan variëren van €75 tot €125, je kunt geheel vrijblijvend een digitaal voorbeeld aanvragen. Zodra ik deze heb gemaakt kan ik een definitieve prijs noemen. (Deze is afhankelijk aan de hoeveelheid details, een plaat met meerdere personen of een achtergrond is bijvoorbeeld gedetailleerder, waardoor de prijs wat hoger ligt.)

Aanleveren van de foto('s)

Ik werk het liefste met duidelijke, scherpe foto's. Hoe weet je nou of de foto goed is? Hieronder wat tips:

- Kies geen foto die van ver is genomen of heel erg is ingezoomd

- Zorg dat alles wat je geschilderd wilt hebben goed duidelijk is

- Kies geen wazige foto

De foto kun je aanleveren via de mail, dan maak ik ook het digitale voorbeeld. Mocht het niet lukken met de foto die je hebt gestuurd, kan het zijn dat ik vraag om een andere foto.

voorbeeld
voorbeeld

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie,
vragen en/of opmerkingen

Samen kijken we wat ik voor jou kan betekenen

info@artbymeer.nl

Merel met een beschilderde LP
bottom of page